PROMETNA GUŽVA

Ina Delta Rally i Zagreb Pride zatvaraju centar Zagreba za vikend

  • Autor: V.B.
  • Zadnja izmjena 09.06.2017 15:06
  • Objavljeno 09.06.2017 u 12:22
Ulice na kojima će se održavati Ina Delta Rally

Ulice na kojima će se održavati Ina Delta Rally

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ina

Zbog Ina Delta Rally-a, najstarije automobilističke utrke u Hrvatskoj u pojedinim periodima 9. i 10. lipnja oko lokacija održavanja natjecanja na području Grada Zagreba, Dugog Sela te Zagrebačke županije i Krapinsko-zagorske županije vrijediti će posebna regulacija prometa. Osim zbog rallya u subotu se centar zagreba zatvara i zbog Zagreb Pridea u periodu od 15.30 do 17.30 sati

U petak 9. lipnja u Novom Zagrebu od 16:15 do 22:30 sati bit će zatvorena za sav promet Avenija Većeslava Holjevca na potezu od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik, sve prometnice na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma te ulica Joszefa Antalla, od sjevernog ulaza u Zagrebački velesajam prema istoku do Avenije Većeslava Holjevca, te ulica Damira Tomljenovića, od ulice Joszefa Antalla do Motela Zagreb.

Istoga dana utrke će se održavati i na lokacijama oko Martin Brega na području Grada Dugo Selo pa će od 17:00 do 22:00 sata biti zatvorena Cerska ulica u Sesvetskom Kraljevcu na potezu od Lovačkog doma, prometnica kroz Cerje, Drenčec, Prozorje, Kozinščak, Martin Breg te u Dugom Selu Domobranska ulica kod vojarne, Ulica biskupa Augustina Kažotića, od Oborovske ulice do Ulice hrvatskih branitelja u periodu od 17:30 do 19:00 sati i Kolodvorska ulica, od Ulice Josipa Zorića do Ulice biskupa Augustina Kažotića u periodu od 17:30 do 21:00 sati. 

U subotu će posebna regulacija prometa vrijediti na većem dijelu cesta na Sljemenu, a o svim detaljima utrke kao i posebnoj regulaciji prometa možete se informirati na Ininoj internetskoj stranici www.ina.hr

Zagreb Pride Ovo je zemlja za sve nas

Zagreb Pride Ovo je zemlja za sve nas

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Centar Zagreba u subotu zatvara i Zagreb Pride u periodu od 15:30 do 17: 30 sati. Kolona će se kretati od Rooseveltova trga preko Trga maršala Tita (zapadni kolnik) pa dalje Frankopanskom,  Ilicom, Trga bana Josipa Jelačića preko Draškovićeve, Šoštarićeve, Langova trga do konačnog odredišta parka Ribnjak. Za vrijeme kretanja kolone za sav promet se zatvaraju navedene ulice i trgovi.

Tramvajski promet na trasi kretanja se obustavlja i preusmjerava, a odvijat će se prema organizaciji ZET-a.

Promet će na navedenom potezu biti u potpunosti zatvoren, a na prilaznim pravcima otežan.

Vozačima se preporučuje da u vrijeme zatvaranja prometa izbjegavaju prolazak kroz uži centar grada. Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu istok – zapad su: Branimirova – Heinzelova – Ulica grada Vukovara – Krapinska.

Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu sjever - jug su: - Tuškanac – Nazorova – Britanski trg – Ilica - Selska - Ksaverska – Gupčeva zvijezda – Mirogojska – Bollea – Srebrnjak – Petrova – Kamaufova – Šubićeva - Držićeva.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!