eurozastupnik

Ilčić: Ljevica nameće svoje ideologije, zato je Zagreb pun trans i LGBT zastava

17.05.2024 u 23:16

Bionic
Reading

Zastupnik u Europskom parlamentu Ladislav Ilčić u Karlovcu je u petak predstavio nestranačku listu za lipanjske euroizbore i ustvrdio da je utemeljena "na zdravom razumu i dokazanim vrijednostima"

Napomenuo je da je "u proteklom mandatu "ljevica koristila Europski parlament za nametanje svojih ideologija".

"Tome svjedočimo i u Hrvatskoj – Zagreb je prepun trans i LGBT zastava, prelijepljen je plakatima Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje – CESI, a ta organizacija civilnog društva želi svoj djeci u Zagrebu nametnuti svoju varijantu spolnog odgoja. Još prije 20 godina su se mogli prikazivati kao nekakvi stručnjaci, međutim, ove godine smo vidjeli kako je izgledao Eurosong – taj koncept nameću takve udruge, sve one u kojima su djelovali sadašnji političari iz Možemo", ustvrdio je Ilčić.

Dokazano dobri koncepti društva su, istaknuo je, bazirani na obitelji i otvorenosti životu, i njih treba reklamirati u Europskoj uniji, ali prvenstveno u slobodi svake osobe da bira svjetonazor. Svjedočimo demografskoj krizi u Europi i tome da se manjak populacije nastoji nadoknaditi migracijama, kojima se pristupilo nerazumno, rekao je napominjući da je puno nezakonitih migracija, a laž da ih se ne može zaustaviti.

"Možemo imati čvrste granice i možemo migracije bolje kontrolirati. Vidi se promjena sigurnosne situacije u Europi, ali i kulture i civilizacije. Imamo trenutačno konzervativni val u Europi jer su ljudi vidjeli na stvarnoj razini da postoje razlike među politikama i da su nas lijeve politike dovele u lošu situaciju", ocijenio je Ilčić. Kandidatkinja Kata Ninčević je napomenula da je "Ilčić prvi u Hrvatskoj govorio o kršćanskim vrijednostima u politici" i da "nitko poput njega nije tako jasno i nedvosmisleno zastupao takve stavove", a kandidatkinja Mariela Markić je istaknula Ilčićev "jako realan" pristup politici.