isprika kupcima

IKEA poslala upozorenje kupcima: Ako ste kupili ovu stolicu, odmah je prestanite koristiti, vratit će vam novac

21.12.2022 u 08:15

Bionic
Reading

Tvrtka IKEA pozvala je sve kupce koji posjeduju uredsku stolicu ODGER boje antracita i s oznakom datuma 2221 ili starijom da je prestanu upotrebljavati te da se obrate tvrtki kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa

Iz kompanije navode da je sigurnost kupaca uvijek polazna točka u tvrtki IKEA, stoga povlače uredsku stolicu ODGER boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom (22 označava godinu, a 21 tjedan u kojem je proizvod proizveden) jer postoji opasnost od pucanja noge na zvjezdastoj osnovi stolice, što bi moglo uzrokovati pad i moguće ozljeđivanje korisnika.

Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tome došli su do saznanja da bi noga na zvjezdastoj osnovi uredske stolice ODGER boje antracita, s oznakom datuma 2221 ili starijom, mogla puknuti.

Uredske stolice ODGER boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom moguće je vratiti u robnu kuću IKEA te ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun). Naziv i oznaka datuma proizvoda mogu se pronaći ispod sjedišta, utisnuti u materijal stolice.

Ako želite saznati više, posjetite web stranicu IKEA.hr ili se obratite tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Iz tvrtke se ispričavaju zbog potencijalnih neugodnosti koje može uzrokovati povlačenje ovog proizvoda.

sve osim nogometa

Učitavanje...