RAGE! RAGE! RAGE!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

03.10.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Nekoliko ovotjednih hitova tek je najava za lavinu novih naslova koji će se na tržištu pojaviti u nekoliko narednih tjedana

Rage: Rage, Rage, Rage, pisali smo o njemu u milijun navrata i zasigurno ćemo još koji put. Kao što vjerojatno i znate, radi se o prvom dovršenom projektu legendarnog id Softwarea nakon punih sedam godina. Rage je postapokaliptični FPS s primjesama RPG-a koji nas je kroz objavljene video materijale oduševljavao gameplayom, a ponajviše prikazanom inteligencijom protivnika. Hoće li stvari tako blistave biti i kada zaigramo igru – ne znamo, ali nadamo se da hoće. Osim jakog hardvera ili konzole, pripremite i mnogo slobodnog prostora za instalacije. Iste će na PlayStationu 3 iznositi punih 8GB, na Xboxu 360 još više, a uz to će dolaziti na puna tri DL DVD-a.

 

Igra će se na tržištu za sve tri platforme pojaviti ovoga petka.

 

 

 

NBA 2K12: NBA 2K već je godinama dominantna košarkaška simulacija koja je EA i njihovu NBA franšizu dotukla do potpune propasti. Očekivanja su i ove godine velika, no iskreno – očekujemo samo malo unaprijeđenu verziju u odnosu na prošlu.

 

Igra će se na tržištu pojaviti ovoga petka za PC, PS3, Xbox 360, PS2, PSP i Wii.

 

 

 

Dark Souls: nasljednik PlayStation 3 ekskluzive pod imenom 'Demon's Souls' na kraju će se, osim na PS3-u, pojaviti i na konkurentskom Xboxu 360. Radi se o RPG-u koji vjerojatno neće prigrliti široke mase ako ispadne zahtjevan kao njegov prethodnik.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u petak. Ako ste kojim slučajem iz Japana, zaboravite na verziju za Xbox 360 – tamo će naime igra biti PS3 ekskluziva.

 

 

 

Osim navedenih naslova na Xbox Liveu i PSN-u pojavit će se i prvi Crysis.