ipak u kampanji

Iako se ostavio politike, Krstičević u kampanji: Dolazi na skup HDZ-a u Imotskom, s Berošem se susreo na splitskoj Rivi

Bionic
Reading

Premda je odbio nositi HDZ-ovu izbornu listu za desetu izbornu jedinicu, te najavio prestanak aktivnog bavljenja politikom, umirovljeni general i donedavni ministar obrane Damir Krstičević ipak se uključuje u predizbornu kampanju već večeras, i to u Imotskom

Iz HDZ-a su službeno najavili skup koji će se u 19 sati održati ispred gradske vijećnice, a do medija je došla informacija da će uz Vilija Beroša na njemu biti i Krstičević. U samoj stranci za tportal su potvrdili ovu informaciju i kazali da protokol ne predviđa njegov govor, no to nije isključeno.

'On je član stranke i premda se oprostio od politike, jasno je rekao da stoji uz HDZ. Večeras će nam dati podršku na terenu', kazali su nam neslužbeno u splitsko-dalmatinskom HDZ-u.

Zasad nije predviđeno da se Krstičević pojavljuje bilo gdje osim u Imotskom.

Kao razlog Krstičevićeva dolaska na skup baš u Imotski postavlja se tvrdnja da Domovinski pokret Miroslava Škore opasno nagriza HDZ-ovo biračko tijelo u zaleđu Dalmacije, gdje je i na predsjedničkim izborima ostvario respektabilan rezultat.

Sam Škoro je, s druge strane, zbog koronavirusa otkazao sve predizborne aktivnosti u devetoj i desetoj izbornoj jedinici u iduća tri dana.

Vili Beroš objavio je na Twitteru fotografiju s Krstičevićem na splitskoj Rivi, objasnivši kako je Krstičević došao dati podršku svom nasljedniku na mjestu nositelja HDZ-ove liste u X. izbornoj jedinici.

  • +11
Damir Krstičević Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal