(NE)OČEKIVANA POTPORA

I don Ivan 'gura' Ferdeljija za gradonačelnika

29.01.2013 u 14:42

Bionic
Reading

Saborski zastupnik don Ivan Grubišić podržat će na izborima za gradonačelnika Zagreba – Vladimira Ferdeljija, najavljeno je iz HSLS-a. Službenu potporu Ferdeljiju zastupnik Grubišić dat će sutra na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru

Iako se i njegovo ime često spominje u kalkulacijama o kandidatima za splitsko-dalmatinskog župana, odnosno gradonačelnika Splita, a on još uvijek nije siguran hoće li na izbore, don Ivan Grubišić odlučio se potporom zajedničkom kandidatu HSLS-a, HSS-a i Zelene liste umiješati i u lokalne izbore u Zagrebu.

Medijska konferencija zastupnika Grubišića održat će se u srijedu u podne. Uz don Ivana Grubišića, na konferenciji za novinare sudjelovat će i predsjednik HSS-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Branko Hrg, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor te Vladimir Ferdelji, zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Zagreba.

Vladimira Ferdeljija, kao nestranačkog kandidata, odlučila je u borbi za čelno mjesto Zagreba prije dva mjeseca kandidirati upravo koalicija HSS-HSLS-Zelena lista.