SEZONA SE ZAHUKTAVA

I danas gužve na granicama, evo koliko se čeka na ulazak u Hrvatsku

28.06.2020 u 09:21

Bionic
Reading

Pojačan je promet na pojedinim graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku, te na prilazima gradova i mjesta duž jadranske obale, upozoravaju u nedjelju ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK). No dok se jučer na pojedinim prijelazima čekalo i do tri sata, danas je, očekivano za nedjelju, gužva ipak nešto manja te se u kolonama čeka do dva sata

Oko 14 sati na ulazak u Hrvatsku čeka se na graničnim prijelazima Kaštel (dva sata), Plovanija, Rupa, Jasnovac i Goričan II (po sat vremena), te Macelj, Požane, Dvor i Stara Gradiška (po 30 minuta).

Na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika, pa se vozi uz privremenu regulaciju, pa HAK vozače poziva na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje prometnih propisa i ograničenja u zoni radova.

Danas od 5 do 14 sati, na Istarskom ipsilonu između čvorova Lupoglav i Vranja kratkotrajno se obustavlja promet za vozila ukupne mase veće od 7,5 tona zbog postavljanja nosivih greda objekta na gradilištu.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol - Split i Split – Hvar odgađa za 3. srpnja 2020. godine.

Aktualne podatke možete provjeriti ovdje.

  • +28
Turistička sezona Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL