PRIJAVE do 31. kolovoza

HZZO objavio natječaj za financiranje rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije

  • Autor: S. S./Hina
  • Zadnja izmjena 02.08.2019 20:27
  • Objavljeno 02.08.2019 u 20:27
Ilustrativna fotografija

Ilustrativna fotografija

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) financirat će u 2019. rad pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije koji imaju odobrenje za samostalni rad, a studij medicine su upisali nakon 1. srpnja 2013., priopćio je u petak HZZO

Način provedbe rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije s izdanim odobrenjem za samostalan rad uređen je Pravilnikom o načinu provođenja rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije.

Provodit će se, kako navodi HZZO, u pravilu tijekom prvih šest mjeseci rada, u djelatnosti hitne medicine koju obavlja zavod za hitnu medicinu jedinice područne (regionalne) samouprave odnosno Grada Zagreba te u djelatnosti hitne medicine koju obavlja bolnička zdravstvena ustanova, te u djelatnosti obiteljske (opće) medicine.

HZZO je 26. srpnja objavio Javni natječaj za financiranje rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije u 2019. godini, a objavljen je na mrežnoj stranici HZZO-a. Popis ugovornih zdravstvenih ustanova HZZO-a u kojima će se provoditi rad pod nadzorom priložen je uz objavljeni Javni natječaj.

HZZO navodi kako osim na 451 radnom mjestu u ugovornim zdravstvenim ustanovama iz navedenog Popisa, rad pod nadzorom doktora medicine omogućen je i kod ugovornih privatnih ordinacija obiteljske (opće) medicine koje zadovoljavaju uvjete iz Pravilnika o načinu provođenja rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije.

  • +16
  • +13

Prosvjed liječnika primarne zdravstvene zaštite u Trgu sv. Marka u Zagrebu / Arhivska fotogalerija

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Zahtjevi za financiranje rada pod nadzorom mogu se predati do 31. kolovoza na adresu: Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje - Direkcija, Margaretska 3, 10 000 Zagreb, s naznakom: 'Za Javni natječaj za financiranje rada pod nadzorom doktora medicine bez specijalizacije u 2019. godini'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!