BULJ O INI

'Hrvatska sirotinja sad mora kupovati ono što je već imala'

24.12.2016 u 22:34

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ustvrdio je u subotu navečer kako činjenica da ćemo 'hrvatskim novcem, parama hrvatske sirotinje sada morati kupovati nešto što je već bilo naše, a radi se o Ini, ukazuje da je ne samo jedna, već više hrvatskih vlada bilo upleteno u izdaju nacionalnih interesa i prodaju nacionalnog blaga'

Judine škude koje pojedincima zveckaju u džepu naša država mora skupo naplatiti. Njih treba uhititi i pod hitno procesuirati', napisao je Bulj na svom facebook profilu nakon što je premijer Andrej Plenković objavio da je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske u Ženevi nakon čega je Hrvatska donijela odluku o povratku Ine u hrvatsko vlasništvo otkupom cjelokupnog udjela koji u njoj ima MOL.

Bulj kaže da 'narod mora znati imena odgovornih za ovo, jer narod je sve to skupo platio i plaća.'

'Mora se znati tko je za sitan novac prodao Bijele noći, tko je šurovao sa strancima i kako se prodala Ina, a moraju se znati i svi pomagači koji su zadnjih godina te prljave rabote pokušali prikriti. Ni ja ni moje kolege iz Mosta nećemo stati dok krivci ne budu kažnjeni', ustvrdio je Bulj.