SARKASTIČAN POST

HRT na Facebooku opalio pljusku Pernaru

15.11.2016 u 12:46

Bionic
Reading

'Većina gledatelja HRT-a ne zna da je 1948. provedeno etničko čišćenje 750.000 Palestinaca. Uzeta im je sva imovina, protjerani su i unatoč rezoluciji UN-a koja je tražila da se ljudima omogući povratak u Izrael, on to nije napravio. Izrael je država koja je stvorena na etničkom čišćenju', kazao je saborski zastupnik Ivan Pernar gostujući u Nedjeljom u 2 te pojašnjavajući zašto je nezadovoljan programom javnog RTV servisa. Nakon što mu je voditelj Aleksandar Stanković pokušao postaviti potpitanje, jer se govorilo o HRT-u, Pernar se pokupio i otišao

Napuštanjem emisije izazvao je niz reakcija, a sam Stanković mu je, netom nakon emisije, zahvalio što je otišao 'jer je konačno u nedjelju mogao ručati na vrijeme'. Danas se pak na stranici emisije NU2 na Facebooku pojavio novi post u kojem se Pernar ne spominje, ali je jasno da je poruka upravo upućena njemu.

'S obzirom na primjedbe koje su se mogle čuti posljednjih dana kako se u emisiji Nedjeljom u dva ne smije govoriti o izraelsko-palestinskom sukobu, podsjećam na dio emisije s Garijem Kasparovom koja je emitirana u siječnju ove godine. Teško je povjerovati, ali malo poznati Gari Kasparov dopustio je da mu se postavljaju potpitanja', stoji u sarkastičnom postu na stranici NU2, a u uz njega je priložen četverominutni video razgovora sa šahovskim velemajstorom koji ima židovske korijene.