DRUGI KRUG SUČELJAVANJA

HRT još ne zna tko će biti njihov Bobić i Bago

30.12.2014 u 14:38

Bionic
Reading

Kolinda ili Ivo? Konačan izbor znat ćemo 11. siječnja, a prije toga dvoje preostalih predsjedničkih kandidata imat će priliku pridobiti neodlučne ili one koje nisu izašli u prvog krugu na birališta u trima televizijskim i jednom radijskom sučeljavanju

Raspored je isti kao i u prvom krugu. Kandidati će najprije na RTL-ov Duel u nedjelju, 4. siječnja od 19 sati, kod glavnog urednika Informativnog programa Igora Bobića. Četiri dana kasnije, 8. siječnja kandidati ljevice i desnice ukazat će se na Novoj TV u sučeljavanju kojeg će voditi Mislav Bago.

Posljednje televizijsko sučeljavanje trebalo bi se i dogoditi na HRT-u u petak, 9. siječnja od 20.10 sati, ali ujutro prije toga pretendenti na Pantovčak gostovat će na Hrvatskom radiju gdje ih u terminu 'Poligrafa' očekuje Mislav Togonal.

Kako će izgledati sučeljavanje na HRT-u, hoće li Daniela Trbović opet biti moderatorica, a četvero novinara postavljati pitanja ili će sve biti drugačije, do zaključenja ovog teksta na Prisavlju nisu imali odgovor.

Možda u sporosti prezentacije i informiranja gledatelja leži tajna da je od svih sučeljavanja ono na HRT-u u prvom krugu bilo najslabije gledano. A možda je razlog to što je naprosto bilo treće po redu pa je papagajsko ponavljanje kandidata gledateljima bilo dosadno. Kako bilo, sučeljavanje na RTL-u u prvom krugu gledale su 652 tisuće gledatelja, na Novoj TV 840 tisuća, a na HRT-u 577 tisuća.