raspuštanje ogranaka

Holy o SDP-u: Nisu trebali ubijati kravu zbog jedne šnicle

10.06.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Ukoliko su postojali problemu u pojedinim organizacijama nisu trebali ubijati kravu zbog jedne šnicle. Mogli su vrlo lako detektirati tko su bili problematični pojedinci i pokrenuti etički postupak, izjavila je komunikacijska stručnjakinja i bivša članica SDP-a Mirela Holy za HTV-ov "Studio 4" te govorila o stanju i budućnosti SDP-a.

Predsjedništvo SDP-a na čelu s Peđom Grbinom predložilo je raspuštanje gradske organizacije u Zagrebu i Slavonskom Brodu i vodstva Međimurske županije. U subotu će o tome odlučivati glavni odbor.

Je li ovo Grbinov obračun s Bernardićevcima, vodi li ovo dodatnom raskolu u stranci, neka su od pitanja koja se postavljaju.

'Meni je žao što se predsjedništvo SDP-a odlučilo za tako nešto zato što mi je to jasan pokazatelj da nažalost vodstvo SDP-a nije ništa naučilo iz bivših događanja koji su doveli SDP u sadašnju krizu', zaključila je Mirela Holy, komunikacijska stručnjakinja i bivša članica SDP-a.

'Ukoliko su postojali problemu u zagrebačkoj organizaciji, organizaciji u Slavonskom Brodu i međimurskoj organizaciji, nisu trebali ubijati kravu zbog jedne šnicle. Mogli su vrlo lako detektirati tko su bili problematični pojedinci i njih staviti na sud časti, pokrenuti određeni etički postupak i ako je potrebno isključiti ih iz stranke', dodala je na HTV-u.