PREDSJEDNIŠTVO SDP-A

Hoće li Komadina dobiti odgovore o 'Milanovićevim slinavcima'?

04.07.2012 u 14:19

Bionic
Reading

Predsjedništvo SDP-a danas se oko 17 sati sastaje da bi raspravljalo, kako su nam rekli, 'o raznim važnim temama', među kojima bi pitanje sumnji Zlatka Komadine o podmetanjima unutar stranke trebalo biti potpuno nevažno

Koje su teme sjednice Predsjedništva SDP-a, nije poznato, no iz stranke nam kažu da nije predviđena rasprava o potpredsjedniku stranke Zlatku Komadini koji je prošloga tjedna čak i sazvao konferenciju za tisak žaleći se na podmetanja 'Milanovićevih slinavaca'.

Naime, tjednik Globus je objavio da Komadina lobira i nada se mjestu predsjednika Sabora u trenutku dok je pravi šef Sabora Boris Šprem u bolnici zbog maligne bolesti. Taj neimenovani izvor razljutio je Komadinu koji je odmah počeo sumnjati na 'prijatelje' u stranci, a zatim je i sazvao konferenciju za novinare:

'Nisam lešinar i nikada to nisam ni bio niti bih gradio ikakvu političku karijeru na nečijoj nesreći i bolesti. Želim poručiti kolegama u stranci koji su plasirali ovakve gadarije da ako mi imaju što poručiti, neka mi to kažu u lice ili se potpišu kao izvor informacija. Po mom sudu, radi se o moguće nekim kolegama slinavcima oko kolege Zorana Milanovića koji misle da mu se tako dodvoravaju i čine mu uslugu. Ili o kolegama koji nemaju petlje reći što ih muči pa koriste mene kao sredstvo za unutarstranačke obračune', rekao je Komadina prošli tjedan i podigao prašinu u SDP-u na koju nitko nije reagirao.

Priča se stišala, sve do vijesti o sjednici Predsjedništva SDP-a. Kako je Komadina potpredsjednik vladajuće partije, očekivano je da će jedna od tema biti upravo taj problem, no iz izvora bliskog vrhu stranke uvjeravaju nas da imaju puno važnijih tema o kojima treba razgovarati i da to neće biti na dnevnom redu.

Vladajući sjednicu nisu najavili nadajući se da im novinari neće banuti pred vrata. Ako i banu, kažu da izjave nitko neće davati.