POJAVIO SE NA SUČELJAVANJU

HDZ: Neozbiljni politikant Ostojić već je izašao iz samoizolacije

  • Autor: S. S./Hina
  • Zadnja izmjena 30.06.2020 17:59
  • Objavljeno 30.06.2020 u 16:34

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović

HDZ je u utorak poručio kako potpredsjednik SDP-a i nositelj liste Restart koalicije za II. izbornu jedinicu Rajko Ostojić misli da za njega vrijede posebna pravila je nakon što je samoinicijativno otišao u samoizolaciju, nakon par dana je sam odlučio i iz nje izaći.

„Ostojić – kako otišao tako se i vratio. Rajko Ostojić očito misli da za njega vrijede posebna pravila. Prvo je sam sebi odredio samoizolaciju, mimo preporuka epidemiologa i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, da bi nakon svega nekoliko dana sam odlučio da iz nje ipak iziđe. Eto ga jutros na debati na Zabavnom Radiju, vratio se kampanji koju „prekida u znak odgovornosti“, navodi HDZ na svojoj facebook stranici.

„Zamislite da tako neozbiljni politikanti, koji ne znaju jesu li pošli ili došli, vode Hrvatsku u daljnjoj borbi protiv COVID-19, a za gospodarski oporavak Lijepe naše”, poručio je HDZ.

Rajko Ostojić prije par dana otišao je u samoizolaciju nakon što se družio s predsjednikom SDP-ove organizacije Donja Dubrava Adrianom Friganovićem.

Rajko Ostojić, Dan antifašističke borbe

Izvor: Društvene mreže / Facebook / Autor: SDP