objava na facebooku

HDZ: Neka dušebrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe

23.02.2022 u 14:10

Bionic
Reading

HDZ se oglasio na svojoj Facebook stranici poručivši kako su u 'snove o rušenju Vlade RH pokušali uvući Domovinski pokret (DP)' i to, kako su napisali, novom dezinformacijom - koju su u DP-u sami odmah demantirali

HDZ se oglasio na svojem Facebooku poručivši kako 'nema izvanrednih izbora' ni podjela u HDZ-u. Navode kako Vlada nastavlja dalje raditi svoj posao za koji je i dobila povjerenje građana i 2016. i 2020. godine.

Objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti:

'Branko Bačić još je u ponedjeljak poručio: Ovako jaki i stabilni #HDZ smeta onima izvan HDZ-a.

Nakon toga, već tisuću puta viđeno, izmišljaju se nekakva “previranja”, navodni “sukobi”, “ultimatumi” u redovima HDZ-a. Nekakve „ponude“ - koje ne postoje. Tako su danas u svoje snove o rušenju #VladaRH pokušali uvući i DP novom dezinformacijom - koju su u DP-u sami odmah demantirali!

Nema izvanrednih izbora, nema podjela u HDZ-u. Parlamentarna većina čvrsta je i stabilna. Naša Vlada nastavlja raditi svoj posao - za koji je dobila povjerenje građana i 2016. i 2020. godine. Stoga neka dušebrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe. U njoj će ga i pronaći.', napisao je HDZ.