MILAN KUJUNDŽIĆ:

'HDZ ne mogu voditi sluge Mesića, Sanadera ili Kosor'

11.05.2012 u 20:06

Bionic
Reading

Kandidat za predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić ocijenio je danas u Šibeniku kako oni koji su služili Stipi Mesiću, Ivi Sanaderu i Jadranki Kosor ne mogu biti vođe u političkom smislu te je istaknuo kako očekuje pobjedu u prvome krugu

Svi oni koji se sada kandidiraju na izborima za predsjednika HDZ-a u političkom smislu ne mogu biti vođe jer su služili Stipi Mesiću, Ivi Sanaderu i Jadranki Kosor, rekao je danas u Šibeniku prije predstavljanja svojeg programa članovima HDZ-a Šibensko-kninske županije Milan Kujundžić. Spomenuta kombinacija, naveo je Kujundžić, hrvatskom je narodu, nažalost, nanijela toliku štetu. Baš zato, dodao je, moraju doći novi ljudi koji će pobijediti na sljedećim predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

'Ovi su gubili, a sada je red na nama da pobijedimo i vratimo HDZ tamo gdje mu je mjesto', poručio je Kujundžić.

Njegov tim, istaknuo je, očekuje veliku potporu HDZ-ovih izaslanika s područja Šibensko-kninske županije, ali i iz ostalih županija. Po izvješću s terena, Kujundžić vjeruje da će HDZ-ovci 20. svibnja većinom poduprijeti njegov tim te da će pobijediti na izborima za predsjednika HDZ-a već u prvome krugu.

Ocijenivši da se vodi prljava kampanja za predsjednika HDZ-a, Kujundžić je ustvrdio kako ni to njegovim protivnicima neće pomoći.