SVIRAJU ISPRED VATRE

HDZ Marasu oteo tamburaše za 21 tisuću kuna

09.09.2016 u 14:41

Bionic
Reading

Tamburaški sastav Begini ima pune ruke posla. Nakon što su odradili svirke za kampanju SDP-ovog Gordana Marasa, bacili su se u naručje HDZ-a

Naime, HDZ-ov tehnički ministar Tomislav Tolušić i nekadašnji virovitičko-podravski župan na Facebooku se pohvalio s večerašnjim HDZ-ovim predizbornim koncertom u Virovitici. Najprije sviraju Begini, a potom Vatra. Naime, Tolušić i frontmen vatre Ivan Dečak dobri su prijatelji pa stoga ne čudi ovaj angažman. No tamburaški sastav Begini druga je priča.

Nakon što su za Marasa i SDP u drugoj izbornoj jedinici trebale svirati Gazde, suradnja je naprasno prekinuta prije odsvirane note jer njihovi obožavatelji nisu dobro reagirali na najavljeni angažman.


Maras nije dugo čekao; zabavljače je pronašao u tamburaškom sastavu Begini koji djeluju pod producentskom palicom Ivana Zaka.

'Mi smo glazbenici, profesionalci i tako pristupamo svom poslu. Ako nas bilo tko pozove da sviramo, mi ćemo doći i profesionalno odraditi svoj koncert', rekao je za tportal pjevač tamburaškog sastava Mario Budišćak nakon dogovorene suradnje s SDP-om, za koju je bend inkasirao više od 21 tisuću kuna po večeri.