'bijeg zastupnika'

HDZ likuje nad problemima Domovinskog pokreta, a ima i poruku za Miroslava Škoru

05.01.2021 u 20:33

Bionic
Reading

HDZ se se oglasio na svojem Facebooku gdje se osvrnuo na istup Karoline Vidović Krišto i Milana Vrkljana iz redova Domovinskog pokreta Miroslava Škore

Na raskol u Domovinskom pokretu nakon što su ga napustili Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan na svojem se Facebooku osvrnuo HDZ. U njemu navode kako 'kopni ucjenjivački potencijal Miroslava Škore'.

Objavu HDZ-a prenosimo u cjelosti:

'Kako kopni ucjenjivački potencijal Miroslave Škore, kako se postupno razotkriva duboka interesna pozadina "njegovog" političkog projekta, tako se i topi, iznutra se urušava, Poslovni pokret MŠ. Gospodin Škoro pritom se okrunio titulom šampiona neostvarenih ucjena & neispunjenih najava. Egzaltirano je tvrdio da će na predsjedničkim izborima pobijediti u prvom krugu, kad ono nije ušao ni u drugi. Nakon toga je frenetično uvjeravao Hrvate da će postati premijer, da bi ubrzo - svjestan da su njegova pretjerivanja već podosta naporna - počeo postavljati ultimatume tko će ili neće iz HDZ-a biti predsjednik Vlade. Kad ono - opet nula bodova.

Kako kopni ucjenjivački potencijal Miroslave Škore, kako se postupno razotkriva duboka interesna pozadina "njegovog"...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaUtorak, 5. siječnja 2021.

Tako je i ovih zadnjih dana, očito i dalje frustriran izbornim porazom, grmio da POSPOK prerasta u "vodeću snagu". Kad ono - spao je s početnih 16 saborskih mjesta na današnjih 10. Ako nastave tim užurbanim tempom, POSPOK će negdje na polovici mandata spasti na 3-4 zastupnika. I uopće ne brinite, i tada će g. Škoro, kao što je činio i prije, za sve svoje posrtaje tražiti krivce u drugima: za predsjedničke izbore tvrdio je (doduše, kraće vrijeme) da je “prevaren”; za njegov poraz na parlamentarnim izborima bila je kriva "nezrelost naroda"; sada pak štetu zbog bijega dvoje svojih zastupnika taj samoproglašeni patriotski velikan pokušava iskontrolirati novim lažnim optužbama na račun HDZ-a. I to na način da okrivljuje HDZ za bijeg zastupnika koje je sam odabrao - baš onih dvoje koji su se "proslavili" serijom izmišljotina, širenjem laži i iznošenjem mržnje protiv HDZ-a.

No istina je jednostavna: sve više hrvatskih ljudi shvaćaju da su g. Škoro i njegov pokret fejk i da puno više predstavljaju interesne lobije umjesto naroda na koji se tako često pozivaju.', napisao je HDZ.