NAPORNE PRIPREME

Hajdukove muke s blatom do koljena u Hercegovini

15.01.2013 u 14:38

Bionic
Reading

Splitski Hajduk odrađuje posljednje dane priprema za drugi dio sezone u MAXtv Prvoj ligi, a jedine probleme zasad im stvara kiša i blatnjav teren

Splitski 'bili' svakodnevno naporno rade na Krehinom gradcu nedaleko Čitluka iako im blato i nevjerojatno težak teren radi velike probleme kako bi sve što je trener Mišo Krstičević zamislio i predvidio.

Od napornih treninga i blata koje se lijepi (i lakoćom se prima za kopačke) noge su sve teže i nema sumnje kako će Hajduk u novu sezonu ući spremniji nego su se nadali.

Neki su u šali dobacili kako se 'rijetko viđa ovakvko blatom do koljena.'

Dnevni raspored

Buđenje u 8 sati, a nakon doručka je jutarnji trening (od 9.30 - 11.45h). Nakon ručka obavezan je popodnevni odmor do 16h, a nakon toga slijedi popodnevni trening 16.30 - 18.45h. Nakon večere u 19.30h igrači imaju slobodno. U sobama moraju biti do 22.00, a u krevetima u 22.30h.

Zanimljivo je spomenuti kako je nakon treninga najveća gužva pored slavine za vodu gdje se igrači osvježavaju te ujedno, prije ulask au autobus, pokušavaju ukliniti blato s odjeće i obuće.

Dodajmo kako su nekih treninga pošteđeni Vugdelija, Bašić i Mikanović (zbog prenaprezanja), a u sličnom su programu bili još mladi Tomičić, Kovačić i Mikanović.