PREDSTAVIO POTENCIJALNE ZAMJENIKE

Grbin predao kandidaturu za gradonačelnika Pule

30.04.2013 u 12:30

Bionic
Reading

Kandidat koalicije SDP-HSU-HSLS-SDSS-SDA za pulskog gradonačelnika Peđa Grbin danas je prije predaje kandidature gradskom izbornom povjerenstvu na konferenciji za novinare pred gradskom vijećnicom predstavio kandidate za njegove zamjenike - Veru Radolović (SDP) koja je i do sada obnašala tu dužnost te Roberta Fabrisa (HSU), umirovljenog bojnika Hrvatske vojske

Pozvavši sve građane da 19. svibnja izađu na izbore i podrže kandidate ove koalicije, Grbin je ustvrdio kako je Gradu Puli u ovom trenutku prije svega potrebna komunikacija između građana i gradske uprave.

'Gradska uprava se ne smije distancirati od građana, ona ne smije s njima komunicirati samo onih par tjedana prije izbora, već surađivati sve četiri godine mandata', ustvrdio je Grbin dodavši kako se komunalna infrastruktura u Puli gradi stihijski, uglavnom prije izbora. Naime, kako je rekao 'tri godine se ne radi ništa a onda se u godinu dana želi nadoknaditi propušteno odnosno ono što se u protekle tri godine nije odradilo'.

'Svjedoci smo ovih dana velikog prometnog kolapsa u gradu, a rezultati takve nekvalitetne izgradnje bit će uskoro vidljivi', naglasio je Grbin. Dodao je kako će Vera Radolović ukoliko ova koalicija bude dobila potporu građana, u idućem mandatu biti zadužena za financije i gospodarstvo dok će se Roberto Fabris baviti društvenim djelatnostima, socijalnom skrbi i zdravstvom.

Za predaju kandidature Peđa Grbin je ukupno skupio 1302 od potrebnih 900 potpisa građana Pule.