LOŠA PROMOCIJA TURIZMA

Gosti se razbježali zbog tučnjave

02.08.2010 u 19:20

Bionic
Reading

Na punoj terasi pulskog ugostiteljskog objekta Nono na Forumu u staroj povijesnoj jezgri sinoć oko 23.50 potuklo se više muškaraca, zbog čega su se gosti razbježali, a tuča je završila dolaskom policije

Svi su privedeni, iako su se trojica mladića, vidjevši policiju, najprije dali u bijeg.

Prema policijskom izvješću, trojica mladića u dobi od 22, 24 i 28 godina prišli su stolu za kojim su sjedili 38-godišnjak i 47-godišnjak te ih bez povoda počeli udarati. U tučnjavi je 38-godišnjak ozlijeđen te je u trenutku dolaska policije ležao na tlu.

Na mjestu tučnjave zatečen je i 47-godišnjak, koji je u trenutku dolaska policije u vidno alkoholiziranom stanju upravo uništavao inventar restorana. Priveden je u policijsku postaju, gdje je pričekao otrežnjenje. Ozlijeđeni 38-godišnjak odvezen je pak u pulsku Opću bolnicu, no srećom u tučnjavi je zadobio samo lakše tjelesne ozljede.

Kako je izvijestila PU istarska, protiv trojice koji su ugledavši policiju dali petama vjetra, ali su ubrzo bili sustignuti i uhićeni, slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja remećenja javnog reda i mira, dok 47-godišnjaku slijedi i optužni prijedlog zbog uništavanja tuđe imovine.