OPOZICIJA U HLADOVINI

Gdje je i što radi Zoran Milanović?

08.04.2016 u 07:01

Bionic
Reading

Budući da se nakon stranačkih izbora predsjednik SDP-a Zoran Milanović povukao iz javnog prostora i ne reagira javno ni na što što se trenutačno u Hrvatskoj događa, pitali smo glasnogovornicu SDP-a Danicu Juričić gdje je Milanović i što radi. Ona za tportal kaže da je predsjednik u stranci i priprema se za Konvenciju SDP-a koja će se održati 16. travnja ove godine, a trenutačno ne vidi razloga da se posebno obraća javnosti

'Predsjednik Zoran Milanović svaki je dan u stranci, radi, priprema se za skoru Konvenciju SDP-a. U ovom trenutku ne vidimo posebnog razloga da se obraća javnosti - o važnim pitanjima poput zdravstva ili stanja u policiji press-konferencije održali su bivši resorni ministri', odgovorila je glasnogovornica SDP-a Danica Juričić na naše pitanje gdje je Milanović, što radi i zašto je ušutio nakon stranačkih izbora.

Ne smatra da se Milanović treba posebno izjasniti ni o komemoraciji u Jasenovcu jer su to učinili Arsen Bauk i Peđa Grbin te nijednom drugom pitanju u ovom trenutku. Njegovo javno obraćanje možemo očekivati idućeg tjedna u Hrvatskom saboru na Aktualnom satu.

Milanović se posvetio pripremi skore Konvencije SDP-a na kojoj će ta stranka izabrati nove potpredsjednike i cijelo Predsjedništvo te Glavni odbor.