NAGRADNJAČA

Garden - besplatna ulaznica za najstariji hrvatski elektronski festival

26.06.2015 u 13:02

Bionic
Reading

Svega par dana nas dijeli od zadnjeg The Garden Festivala u Tisnom, jednog od najboljih festivala elektronske glazbe i predvodnika na hrvatskoj obali. U postu doznajte finalni line up i na koji način doći do besplatne festivalske ulaznice za sve dane.


Sljedeću srijedu u Tisnom počinje jedan od najdražih svjetskih događaja elektronske glazbe. Od 1. do 8. srpnja 2015. jubilarno deseto, ujedno i posljednje izdanje The Garden Festivala, održat će se u Tisnom gdje će još jednom na odličnoj lokaciji uz sjajan line up i intimniju atmosferu ujediniti glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta u tjedan dana sunčanog odmora s glazbenom pozadinom.

The Garden Festival je u svojih deset godina postojanja zaradio kultni status, te slovi za događaj koji je sada već davne 2006. pokrenuo i inspirirao procvat festivalske scene u Hrvatskoj. Postao je sinonim za mjesto na kojem se spajaju odmor i festival te je stavio našu zemlju na festivalsku kartu svijeta.

Zadnje izdanje The Garden Festivala na lokaciji The Garden Tisno odlazi s velikim praskom i to najbolje opisuje odličan popis gotovo 200 izvođača. Među njima su imena kao što su DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili pak Nightmares on Wax. Poznat je potpuni raspored po danima koji je dostupan na stranici The Garden Festival.

The Garden Festival ima glavnu pozornicu koja je središnje mjesto za ples i smještena je samo nekoliko trenutaka od mora. Tu je i Beach stage smješten na plaži s pogledom na Kornate i zvjezdano nebo, na kojoj je glazba prisutna od podneva do 2 sata ujutro, ali i treća pozornica skrivena među maslinama. The Garden Festival predstavlja još jedan prostor za ples na lokaciji The Garden Tisno. Na terasi restorana, na samom ulazu na festival, postavit će se The Terrazza, a vikendom Sunrise Sessions omogućuju da dočekate dan uz odličnu glazbenu pozadinu s Beach stage-a. Dva puta dnevno brod Argonauthy i Barba Ive isplovljavaju na more ugošćujući svjetske DJ-eve na sjajnim zabavama, a klub Barbarella's na otvorenom, smješten u Pirovcu, drugi je dom The Garden Festivala na kojem se održavaju zabave pod zvijezdama, sve do zore. Prekrasni The Garden Zadar bar, s pogledom na more i zadarske bedeme, nedavno je otpočeo svoju 12. sezonu, a za vrijeme trajanja The Garden Festivala i u baru vas očekuje program od 20 sati, te je ulaz besplatan.

photo: Tim Ertl / The Garden Festival


Iako je 2015. njegova posljednja godina, nasljedstvo The Garden Festivala će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u narednim godinama okupljati već postojeće, ali i nove festivale i događaje. Potpuno novi festival Love international, iza kojeg stoji tim organizatora britanskog festivala Love Saves The Day, održat će se na lokaciji The Garden Tisno 2016. godine. Više informacija slijedi uskoro, pratite sve na Watch The Garden Grow

The Garden festival poklanja jednu festivalsku ulaznicu za sve dane festivala jednom čitatelju/ici ModeKomode. Objavu potražite na Facebook i Instagram stranicama ModeKomode. Ne propustite jedinstveni provod na zadnjem The Garden Festivalu u Tisnom! Sretno svima!!!

Mene osobno najviše veseli Art of raw cornerDarka Jurića, čarobnjaka u pripremanju sirove hrane (intervju s Darkom uskoro na blogu), te nastup pionira electro funk-a Grega Wilsona