posjet novoj gradiški

[FOTO/VIDEO] Grabar-Kitarović: Želimo Hrvatsku za sve, a ne mi ili oni

  • M. Šu.
  • Zadnja izmjena 16.12.2019 15:31
  • Objavljeno 14.12.2019 u 15:32
Bionic
Reading

Aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović danas je u sklopu svoje predizborne promidžbe posjetila Novu Gradišku, gdje je položila vijence i zapalila svijeće na Trgu dr. Franje Tuđmana na spomen poprsju prvog hrvatskog predsjednika te na spomen obilježju poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima

U nastavku posjeta družila se s građanima, a zatim je sudjelovala na slavonskom doručku u restoranu Slavonski biser.

'Iznimna mi je čast što mogu biti danas s vama na tipičnom slavonskom doručku. Vjerujem da naša poljoprivreda i poljoprivredna proizvodnja ima sjajnu budućnost, i u okvirima Hrvatske i Europske unije, ali moramo puno više uložiti u nju, posebno u male OPG-ove na kojima ona počiva. Moramo uložiti u tehnologiju, a vjerujem da ćemo nišu na europskom tržištu za zdrave hrvatske proizvode svakako naći ', kazala je predsjednica Grabar-Kitarović.

'Izađite na izbore 22. prosinca jer tada biramo pravac u kojem će Hrvatska ići. Želimo nastaviti rasti, želimo Hrvatsku za sve, a ne mi ili oni, želimo zajedno graditi našu budućnost', poručila je predsjednica.

  • +13
Kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Novu Gradišku Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Posjet Brodsko-posavskoj županiji predsjednica je nastavila u Davoru, gdje je šetala i družila se s građanima na šetalištu pored reda stjegova (zastava u čast poginulih Davoraca u Domovinskom ratu) uz rijeku Savu, prenosi Večernji list.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal