LOKOMOTIVA ZAPRIJETILA

Evo Dinamovog preokreta na 'domaćem gostovanju'

21.05.2013 u 14:11

Bionic
Reading

Dinamo je posljednje 'gostovanje' sezone odradio na svom Maksimiru protiv 'domaćina' Lokomotive koja je upisala još jedan poraz protiv kluba iz kojega ima kontinuiran priljev igrača

Prva dva sastava MAXtv Prve lige Dinamo i Lokomotiva odigrali su utakmicu koja se neće posebno pamtiti po igri niti rezultatu (2:1 za Dinamo nakon vodstva brzog 'lokosa') ali može biti upamćena po detaljima.

Prvi je puta s brojem 27, u čast Ivana Turine, istrčao zamjenik kapetana Jerko Leko, a u četvrtoj minuti pogotkom Puljića prekinuta je rekordna serija Ivana Kelave od 950 prvenstvenih minuta bez primljenog pogotka.

U gledalačkoj i navijačkoj pustoši dominirale su česte žalbe uperene prema sucu Joviću od strane Dinamovog trenera Jurčića. Na jednu od njih oštro je reagirao njegov 'domaći' kolega Ivković, a nedugo zatim Fran Jović ga je isključio pa je Kruno nastavio vikati s obližnjih stepenica.

Pamtit će se i divan gol Sammira za pobjedu od 2:1, a da mu je odmor u Brazilu godio, Sammir je potvrdio i asistencijom za prvi gol Zvonka Pamića u službenoj utakmici za Dinamo.

Ipak, ovaj nogometni dan u Zagrebu pamtit će se isključivo po posljednjem ispraćaju Ivana Turine koji je sasvim sigurno bio i u glavama igrača obaju momčadi koji su samo pet sati prije dvoboja bili na sprovodu prijatelja i kolege.