INDEPENDENT SE SPRDA

Englezi o Vidi: 'Vjerojatno najgluplji nogometaš na svijetu'

26.09.2012 u 16:13

Bionic
Reading

Nestašluk Domagoja Vide daleko je odjeknuo. Viješću o otvaranju piva osobito su se usrećili nemilosrdni engleski mediji koji po tom pitanju nikoga ne štede, a prostor mu je posvetio i ugledni Independent koji ga je uzeo na zub

Engleski Independent posvetio je prostor nevjerojatnoj gluposti Domagoja Vide koji je zbog svog bezobrazluka i otvaranje piva u autobusu kažnjen s nevjerojatnih sto tisuća eura.

''Možda nije znao da će to pivo platiti 100 tisuća eura, no ubrzo je doznao'', piše u tekstu Independenta koji je otišao i korak dalje na sarkastični način. Naime, za jedno pivo slogan je 'Vjerojatno najbolje pivo na svijetu', a oni su to parafrazirali i Vidu nazvali 'vjerojatno najglupljim nogometašem na svijetu'

I tabloid Daily Mail također piše o nedisciplini hrvatskog reprezentativca, a podsjećaju da je njegov suigrač Sammir nedavno platio 270 tisuća eura zbog noćnog izlaska uoči važnih utakmica Lige prvaka.

Vijest je otišla čak do Australije gdje se Herald Sun pozabavio matematikom i kaznu od 100 tisuća eura preračunao kao četvrtinu Vidine plaće te izračunao da je za taj iznos u nekom zagrebačkom kafiću mogao popiti 50 tisuća piva.