Teška prometna nesreća kod Daruvara

Dvoje poginulo nakon što su motociklom udarili u srnu pa se zabili u auto

18.09.2021 u 23:47

Bionic
Reading

Motociklist u dobi od 49 godina i njegova supruga od 42 godine poginuli u teškoj prometnoj nesreći koja se večeras oko 19:20 dogodila u Končanici kod kućnog broja 61.

Prema prvim informacijama s kojima raspolaže Mojportal.hr koji je objavio vijest, liječnici su 40 minuta reanimirali 42-godišnju suvozačicu, no nažalost, ozljede su bile preteške.

Policija je blokirala promet u oba smjera zbog očevida, a automobile su preusmjeravali na zaobilazne ceste. Na mjestu sudara na cesti su se nalazili razbacani dijelovi motocikla i osobnog automobila, a osim policije i djelatnika Hitne pomoći, na mjesto nesreće došli su i vatrogasci.

Do nesreće je došlo kada je motocikl virovitičkih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji muškarac udario u srnu na cesti kod kućnog broja 62 u Končanici. Nakon udara u srnu, izgubio je nadzor nad motociklom i prešao u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera i sudario se s osobnim automobilom marke Opel Corsa daruvarskih registracija u kojem je bilo dvoje putnika.

U nesreći je ozlijeđeno i dvoje ljudi iz osobnog vozila koji su vozilom Hitne medicinske pomoći iz Grubišnog polja prevezeni u bolnicu. Prema prvim informacijama, oni srećom nisu životno ugroženi.