KOBNO PRETJECANJE

Dvoje motociklista stradalo na Krčkom mostu

04.10.2009 u 16:20

Bionic
Reading

Dvoje talijanskih motociklista stradalo je u 14,40 sati na Krčkom mostu kada je na njihova dva motocikla iz suprotnog smjera naletio automobil u pretjecanju na mjestu gdje je ono zabranjeno

Duge kolone automobila s obje starne Krčkog mosta, preko kojeg se vozila propuštaju jednim trakom zbog prometne nesreće, uznemirile su mnoge vozače koji su preko radijskih posataja zamoljeni za strpljenje od strane policije. Ozlijeđene osobe prevezene su u KBC Sušak.

Nesreću je izazvao 30-togodišnji Slovenac koji je u svom BMW-u X5 krenuo u pretjecanje te je naišao na dva motocikla koji su se kretali iz suprotnog smjera. Prvog je udario u lijevu ‘papučicu’ te nastavio voziti i onda se direktno zabio u drugi.

Prvi se motocikl uspio zaustaviti bez pada te je talijanski par prošao neozlijeđeno, a drugi je u od udarca oboren na tlo. Stradali Talijani, 60-godišnji vozač motocikla i njegova 59-godišnja suvozačica, prevezeni su s teškim tjelesnim ozljedama u  Vozač BMW-a i njegovi suputnici nisu ozlijeđeni. Krčki je most, zbog prometne nesreće bio zatvoren oko sat vremena zbog čega su nastali prometni zastoji s obje strane mosta.