užas u puli

Dvojac pritvoren zbog sumnje da su ubili 91-godišnju staricu

26.06.2020 u 22:15

Bionic
Reading

Dvije osobe privedene su u petak navečer pod sumnjom da su jučer oštrim predmetom ubile 91-godišnju staricu u njezinom stanu u Puli, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o njezinima kćeri i unuku koji žive u stanu u istoj zgradi

Istarska policija je u petak navečer izvijestila kako su jučer oko 15 sati u njezinom stanu u stambenoj zgradi u Zoranićevoj ulici pronašli mrtvu 91-godišnjakinju.

Odmah potom policajci su s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid, a danas je na Odjelu patologije pulske opće bolnice obavljena i obdukcija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su teško ubojstvo ove "posebno ranjive osobe zbog svoje dobi" počinili 30-godišnji hrvatski državljanin i 61-godišnja hrvatska državljanka, koji su u petak navečer uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.   

Neslužbeno se doznaje da su za ovo ubojstvo osumnjičeni kćer i unuk spomenute starice, koji žive u istoj zgradi, ali ne i u istom stanu, te da je starica više puta ubodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.