MORALE NA 'ISPUMPAVANJE'

Dvije 14-godišnjakinje 'uništile' se alkoholom

02.01.2013 u 16:10

Bionic
Reading

Zadarska policija novogodišnju je noć i prvi dan nove 2013. godine ocijenila relativno mirnim. Mira međutim nisu imali roditelji nestašne i neodgovorne djece, pa je hitna pomoć morala pomagati ozlijeđenima od petardi i onima koji su malo više potegnuli iz boce

Desetogodišnji dječak je u igri petardama u naselju Novi Bokanjac zadobio ozljede lica. Tek nekoliko milimetara dijelilo je ovu nezgodu od tragedije. Odbijeni dio petarde pogodio ga tik uz oko.

Hitna medicinska pomoć bilježi i dva slučaja 'ispumpavanja' alkoholiziranih tinejdžera. U oba slučaja velika količina alkohola naškodila je 14-godišnjim djevojkama. Jedna je slavila dolazak Nove godine u centru Zadra, na Poluotoku, te ju je na tretiranje dovezao dodatni dežurni tim Hitne medicinske pomoći. Druga je do prostorija Hitne stigla u pratnji društva s kojim je tulumarila.

Vatrogasci su gasili vatru na četiri kontejnera po gradskim četvrtima, ali i na jednoj tendi na stambenoj zgradi koja je planula uslijed eksplozije petarde.

Ostavljeni 26-godišnji mladić lupao je i galamio pred vratima stane bivše djevojke koja je zatražila zaštitu policije, a isto je učinila i odgajateljica u Domu za mladež na Voštarnici koju je verbalno napao 17-godišnji štićenik.