OČEKIVALI SMO JE RANIJE

Druga sezona The Walking Deada tek krajem 2014?!

07.03.2013 u 08:13

Bionic
Reading

Kroz prošlu godinu Telltale Games epizodno je izdavao The Walking Dead, igru koja je kasnije pokupila brojne nagrade i privukla milijune igrača

The Walking Dead bila je jedna od ponajboljih gaming priča ispričanih prošle godine i definitivno najuspješniji projekt studija Telltale Games, tim više što im se prethodno zaredalo nekoliko slabijih igara. Kroz pet epizoda ispričana je dirljiva priča, a zbog same mehanike gameplaya privučeno je i mnogo ljudi koji uopće nisu gejmeri i za gaming ne mare previše.

 

Svoj sud o igri dali smo u vlastitoj video recenziji:

 

 

Odmah po završetku pete epizode, Telltale je najavio sljedeću epizodu i svi smo logično zaključili kako će to biti već ove godine. Ali – jok! Dan Connors, predsjednik Telltalea, za Eurogamer je objavio kako sljedeću sezonu planiraju tek za jesen 2014. godine. Ipak, naglasio je da će u međuvremenu ipak nešto spremiti, ali prilično drugačije od koncepta koji smo vidjeli.

 

Podsjećamo, 22. ožujka na tržištu će se pojaviti The Walking Dead: Survival Instinct FPS iz radionice Terminal Realityja koji izgleda kao nešto zapelo u 90-ima: