LJUBITELJI PLAZME

Dolijali kradljivci 30 televizora na Hvaru

11.02.2009 u 16:08

Bionic
Reading

Policija na Hvaru provodi kriminalističku obradu nad dvojicom otočana - 34-godišnjakom i 46-godišnjakom koji su osumnjičeni da su početkom veljače ove godine i u prosincu prošle godine provalili u sobe hotela "Amfora" i ukrali više od 30 plazma-televizora

Nedavno su u hvarskome hotelu "Amfora" izvijestili kako je početkom veljače ove godine iz tog hotela ukradeno 26 plazma-televizora, a prosincu prošle godine osam. Po neslužbenim izvješćima, vrijednost ukradenih plazma-televizora procjenjuje se na 80.000 kuna.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je 34-godišnji Hvaranin ukradene televizore skrio u jednu kuću bez znanja vlasnika, a u toj je kući pronađeno više ukradenih televizora.

Po policijskom izvješću, taj je 34-godišnjak osumnjičen i da je u rujnu 2008. provalio u "suhu marinu" u hvarskoj uvali, odakle je ukrao laku prikolicu 60-godišnjeg Hvaranina, da je u istoj uvali mjesec dana poslije otuđio dva izvanbrodska motora s čamaca dvojice Hvarana i da je provalio u jedan rasadnik na Hvaru i otuđio sadnice bršljena i palmi. Policija ga sumnjiči da je na brodu jednog Hvaranina razbacao alat i isključio motor, a iz spremnika za gorivo izlio je dio nafte.