gzim redžepi

Doktor koji je bio s Bandićem opisao što se događalo nakon srčanog udara: 'Samo se srušio, bio je živ kad je došla hitna...'

28.02.2021 u 13:36

Bionic
Reading

24sata su razgovarala s dr. Gzijem Redžepijem koji je sinoć bio prisutan u trenutku kad je Milan Bandić doživio infarkt i koji ga je oživljavao. Redžepi radi na pulmologiji na Jordanovcu i, kako kaže, ovo mu nije prvi put da je nekoga reanimirao.

'Istina je, bili smo kod kuće od prijatelja Sergeja na večeri, na Vrhovcu, i Bandiću je pozlilo. Započeo sam reanimaciju, zvali smo hitnu koja je u tom trenutku bila na Ilici. To je bio veliki masivni infarkt. Kod našeg zajedničkog prijatelja smo bili, nas trojica, gradonačelnik, prijatelj i ja. Jeli smo oko 8 navečer, popili kavu, sjedili smo, pričali i samo se srušio sa stolice. Pozlilo mu je', kazao je Redžepi.

'Mislim da je to bilo oko 11 i 15, ne znam točno. Hitna je došla za tri, četiri minute, jako su brzo došli jer su se vraćali s intervencije, druga je došla za sedam, osam minuta. Nastavili smo reanimaciju, nastavljena je i na Sv. duhu, bio je živ dok je hitna došla. Sve smo odradili po pravilima. Borite se, ali ne znate kad će vas dočekati' kazao je dr. Redžepi za 24sata.

  • +17
Arhivske fotografije Milana Bandića Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL