znakovit osmijeh

Dok se čeka rasplet oko Kuščevića, pogledajte tko je stigao u Vladu

03.07.2019 u 14:35

Bionic
Reading

Dok se čeka rasplet situacije s ministrom uprave Lovrom Kuščevićem, u zgradu Vlade u srijedu u rano poslijepodne ušla je državna tajnica u Kuščevićevom Ministarstvu uprave - Josipa Rimac

Noseći papire, ušetala se u Banske dvore. Novinari su joj dobacili 'jeste vi nasljednica', a ona se samo nasmiješila, javlja Dnevnik.hr.

Iako je Rimac dolaskom u Vladu otvorila spekulacije, doznaje se da ona ipak nije u igri za potencijalnu nasljednicu ministra Kuščevića. Oslobodi li se fotelja, u nju bi mogao državni tajnik Darko Nekić.

Podsjetimo, Kuščević je jutros bio na sastanku s premijerom Andrejem Plenkovićem, predsjednikom Sabora i glavnim tajnikom HDZ-a Gordanom Jandrokovićem te predsjednikom HDZ-ovog saborskog kluba Brankom Bačićem. Iako se očekivalo kako će Kušćević danas objaviti kako odlazi iz Vlade s obzirom na aferu s nekretninama i zahtjev HNS-a za njegovom ostavkom, to se za sada nije dogodilo.

Dapače, Kuščević je nakon tog sastanka izjavio da je čist i kako neće stranka s 'dva i pol posto' krojiti Vladu, misleći na HNS.

Josipa Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL