Unfollow by Jasno i Glasno

Do!ts: prvi hrvatski print on demand magazin

14.11.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Najčitaniji domaći magazin za promicanje rukotvorina, 'uradi sam' kulture i kreativaca, do!ts magazin, nakon tri uspješna online (.pdf) broja – dostupan je u tiskanom, limitiranom izdanju! Od danas (14.11.) pa do 19.11. traju narudžbe putem do!ts webshopa, nakon čega magazin ide u tisak i isporuku naručiteljima na kućnu adresu!

Za veći broj prvih naručitelja 120 stranica božićnog izdanja, pripremljen je i poklon – ilustrirani kalendar. Magazin je moguće naručiti zaključno sa 19.11 (ponedjeljak), a po cijeni od 35 kuna po primjerku. Broj komada koji će se otisnuti je limitiran, a narudžbe su moguće samo do 19.11. U tiskanom izdanju naći ćete dvadesetak vodiča za izradu uglavnom božićnih ukrasa, intervjue s kreativcima, kreativne ideje za advent, specijal 'muški Božić', recepte za tri vrste (tradicionalni, natur i kič) božićnih jela i brojne druge, 'unikatne' sadržaje.

Do!ts magazin postoji godinu dana. Do sad je izlazio kao online (.pdf) izdanje i objavljeno je ukupno tri broja. Svaki od njih u prosjeku je imao 200.000 jedinstvenih čitatelja i dva milijuna impresija, dok je drugo izdanje (valentinovsko) pročitalo više od pola milijuna jedinstvenih čitatelja.U međuvremenu, do!ts je u suradnji s Večernjim listom objavio specijal, tiskanu knjižicu 'Vodič za proljetno uređenje stana' koji je bio dostupan na kioscima uz Večernji list.Tiskano izdanje novog, 4. broja, neće biti dostupno na kioscima, već je riječ o 'print on demand' izdanju po principu grupne kupovine, a posredstvom Cerovski Print Boutique tiskare. Četvrti broj do kraja će tjedna biti dostupan i kao besplatno .pdf izdanje.Naručiti ga možete na: www.dots.com.hr