šef istarskog stožera

Dino Kozlevac pušten iz bolnice; javio se i na Facebooku: 'Nastavljamo zajedno insieme'

12.11.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Šef Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac pušten je iz bolnice

Kozlevac je Facebooku javio kako je pušten iz bolnice. 'Dragi prijatelji amici! Otpušten sam iz bolnice na kučno liječenje! Neizmjerno puno mi je značila vaša podrška! Nastavljamo zajedno insieme! Velika HVALA! GRAZIE!', napisao je.

Dragi prijatelji amici! Otpušten sam iz bolnice na kučno liječenje! Neizmjerno puno mi je značila vaša podrška! Nastavljamo zajedno insieme! Velika HVALA! GRAZIE!

Objavljuje Dino KozlevacČetvrtak, 12. studenoga 2020.

Podsjetimo, Kozlevac, koji je ujedno i zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije, na Odjel pulmologije Opće bolnice Pula u nedjelju je hospitaliziran zbog pogoršanja višednevnih respiratornih simptoma.

'Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije, uzet je uzorak brisa na COVID-19 koji je negativan. Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere', pisalo je u priopćenju Istarske županije.

Ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić prije dva dana je izvijestila je o njegovom zdravstvenom stanju.

'Šef županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kolzlevac je dobro. Stanje mu se ne pogoršava i test na Covid je bio negativan. Zadržali smo ga u bolnici jer ima blagu upalu pluća, pa se njegovo stanje i dalje prati. Iako nema povišenu tjelesnu temperaturu, jako je iscrpljen', rekla je dr. Hrstić

  • +7
Dino Kozlevac Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL