POŠTOVANJE LEU

Dinamov sjever odabrao favorita među igračima

29.11.2011 u 10:12

Bionic
Reading

Dugo, predugo Bad Blue Boysi nisu skandirali svojim igračima. Relacija klub - navijači opterećena je sukobima i u Zaprešiću se dogodilo pravo verbalno osvježenje

Prvi put nakon izlaska BBB-a iz bojkota navijači su skandirali jednom igraču svoje momčadi. Tu čast je, na klasičnu latinoameričku navijačku matricu, dobio Leandro Cufre.

Navijači su mu na svoj način uzvratili poštovanje jer je jedini koji ih je pozdravio nakon dvoboja u Puli. Ostatak momčadi od utakmice s Rijekom u Maksimiru okreće leđa tribini koja vrijeđa upravu pa su brzo popucale spone između ultrasa i terena.

Cufre je nakon dvoboja u Zaprešiću ponovno zapljeskao prema 'Kopu' i nema sumnje da će u Vinkovcima ponovno slušati svoje prezime iz navijačkih grla.

Posljednji koji je redovno doživljavao skandiranje s Dinamovog sjevera bio je njemački vratar Georg Koch (Koch mit uns) prije više od tri godine. Na oproštajima su tu čast osjetili Modrić i Eduardo, povremeno i Tomislav Butina, a prije Kocha zadnji koji je uživao neupitan status heroja BBB-a bio je vinkovački napadač Ivan Bošnjak.