LOVAC NA DEMONE

Diablo III – predstavljena klasa Demon Hunter

23.10.2010 u 20:16

Bionic
Reading

Blizzard je na BlizzConu koji trenutno traje predstavio petu i finalnu klasu Diabla III – Demon Hunter

 

 

 

Na tradicionalnom BlizzConu, na kojemu Blizzard najčešće najavljuje nove naslove te informacije o istima, nakon puno vremena govorilo se i o Diablu III.

 

Osim već nekih poznatih informacija o igri, najviše pozornosti izazvalo je predstavljanje posljednje, pete po redu klase koja će se nuditi na izbor. Radi se o Demon Hunteru koji je, prema opisu blizardovaca, klasa koja napada iz daljine, sklona je upotrebi gadgeta, zamki i shadow magije, a motiv joj je osveta demonima.

 

Demon Hunter je vrlo mračan lik, gotovo antiheroj, koji odgovara svemiru Diablo i ima značajke plaćenika, opisao je klasu Jay Wilson, direktor Diabla III.

 

Klasa je predstavljena foršpanom koji nas nije posebno impresionirao s obzirom da smo od Blizzarda naviknuti na mnogo kvalitetnije uratke, no na dobar nas način upoznaje sa značajkama lika, kao i gameplay scene koje slijede nakon foršpana.

 

 

Kao što se može vidjeti u sljedećem videu, klasu odlikuje brzo kretanje te borba koja je mješavina roguea i magea uz upotrebu grana i sličnih stvarčica.

 

 

Demon Hunter je jedina klasa koja se u svemiru Diablo ne rađa kao takva. Nakon što su im demoni smaknuli članove obitelji, osveta je jedina stvar koja ih motivira u njihovom pohodu.

 

Nažalost, još uvijek se ni približno ne zna kada bi se Diablo III trebao pojaviti na policama trgovina, a u izradi je isključivo za PC.