PRIOPĆENJE MINISTRA

Crnoja: Sramotnom harangom preko mene žele srušiti Vladu. Sve ću ih tužiti!

26.01.2016 u 15:49

Bionic
Reading

Mijo Crnoja, ministar branitelja nakon brojnih medijskih napisa oko adrese na kojoj je prijavljen i navodnog nasilničkog ponašanja odlučio se oglasiti priopćenjem u kojem nije odgovorio na novinarski upit već sve iznesene tvrdnje demantira i tvrdi da su napadi na njega zapravo usmjereni na razbijanje suradnje Mosta i Domoljubne koalicije i u konačnici na ruušenje Vlade

Podsjetimo Crnoja je prijavio da živi u daščari u Samoboru, a zapravo živi u Zagrebu. Koji je razlog prijave samoborske adrese nije odgovorio, ali zna se da prireza u Samoboru nema dok u Zagrebu iznosi 18 posto.

Crnojino priopćenje prenosimo u cijelosti.

'Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalno odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske', zaključuje se u priopćenju.