U TORONTU

Četiri žene na parkiralištu silovale 19-godišnjaka

09.04.2013 u 20:07

Bionic
Reading

Prema iskazu koji je dao policiji, mladić je četiri žene upoznao iste večeri u noćnom klubu u Torontu. Sve su bile visoke oko 165 centimetara i težile oko stotinjak kilograma

Kanadska policija traga za četiri žene koje su navodno silovale 19-godišnjeg mladića u Torontu. Žrtva tvrdi da se zločin dogodio u nedjelju 31. ožujka te da su ga četiri bjelkinje stare oko 30 godina silovale nakon što su mu ponudile prijevoz iz noćnog kluba do kuće, piše National Post.

Prema iskazu koji je dao policiji, mladić je četiri žene upoznao iste večeri u noćnom klubu. Sve su bile visoke oko 165 centimetara i težile oko stotinjak kilograma. Bile su odjevene u kratke crne haljine i nosile su cipele s visokim potpeticama.

Umjesto do kuće, mladića su odvele na parkiralište i potom silovale. Kada su ga seksualno iskoristile, u srebrnoj Hondi odvezle su se u nepoznatom smjeru.

Iako ljudi smatraju kako su seksualnom nasilju većinom izložene žene, ponekad su žrtve i muškarci. Potvrdio je to policijski detektiv Thomas Ueberholz i kazao da policija čini sve da pronađe osumnjičene žene.