SAMO PRIRODNO

Camilla nije za kemijanja

01.12.2016 u 10:06

Bionic
Reading

Brazilska manekenka Camilla Gimenez od malena je sanjala svjetla reflektora i u mašti kročila modnim pistama. Gladna slave svoju je karijeru odlučila graditi u Los Angelesu, što ju je umalo odvelo na stranputicu

Tamo je naime srela sitnog kriminalca i dilera Jessea Pinkmana i počela s njim kemijati. I tko zna koji bi joj bio kraj da nije pobijedila na izboru Miss Brazil USA Las Vegas 2015. Instagram, na kojemu je od rujna 2013. godine, preko noći je poludio za njom pa je broj obožavatelja narastao do 1,2 milijuna.

Camilla je shvatila da joj za slavu nije potreban Los Angeles i gdje god bila Instagram može biti njezin prozor u svijet. Vratila se u rodni Brazil, kupila haciendu i nastavila uveseljavati svoje obožavatelje slikama.

Svjesna prolaznosti ljepote, kupila je i desetak kokoši nesilica. Korisnije životinje, kaže, nije mogla ni zamisliti pa se sa svojih svjetskih putovanja rijetko vraća bez nekoliko primjeraka autohtone vrste zemalja koje je posjetila. U Hrvatskoj ne pamti da je bila, ali u svom jatu ima četiri koke hrvatice. Na daleki su se Brazil naše koke navikle, jedino kaže malo slabije nesu, što ona pripisuje GMO kukuruzu. No za uzgoj organskog, zbog brojnih obveza prema sljedbenicima na Instagramu, zasada nema vremena.

Cheeky booty shot with @martin_depict @makeupbylucky ???? #HumpDay????

Fotografiju objavljuje C a m i l l a G i m e n e z (@camillagimenez)

Something 'bout you... ?? Photo: @partylikejzl #batman #tgif

Fotografiju objavljuje C a m i l l a G i m e n e z (@camillagimenez)

Oh hey, Mondays! ✌??️???? Photo: @rudyprojekt Blonde hair: @darciocoiffeur MUA: @makeupbysarahhuggins Top: @wantmylook

Fotografiju objavljuje C a m i l l a G i m e n e z (@camillagimenez)