PARKIRAO PA AKTIVIRAO

Bombom raznio ženu i sebe na Sljemenu

18.05.2010 u 21:26

Bionic
Reading

Sinoć u 19:10 sati na Sljemenskoj cesti u Zagrebu kod skretanja za PD Runolist u osobnom automobilu pronađene su dvije mrtve osobe srednje životne dobi. Prema prvim informacijama, riječ je o bračnom paru koji je poginuo od bombe, koju je aktivirao suprug

'Nakon dojave građanina da se na Sljemenskoj cesti nalazi dvoje mrtvih ljudi policija izašla na očevid i utvrdila da se u automobilu nalazi dvoje supružnika srednje životne dobi. Jedno od njih dvoje je aktiviralo bombu, ali je teško utvrditi tko', kazala nam je glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikić. 

Policija je utvrdila o kome je riječ, ali kako do zaključenja ovog teksta obitelj preminulih nije bila obavještena s detaljima nisu željeli izlaziti u javnost.

Nagađa se da razlog tragedije leži u ljubavnim razmiricama.

Jutarnji s mjesta događaja javlja da u blizini mjesta gdje su pronađena tijela nema planinarskog doma niti bilo kakvog objekta.

Tamna noć i hladan vjetar na zagrebačkoj Medvednici okružili su Toyotu bračnog para. Plave rotirke policijskih automobila i reflektori vatrogasaca koji su osvjetljavali mjesto zločina, bili su jedino svjetlo u mraku planine.

Forenzičari u bijelim odijelima skupljali su dokaze. Policajci su oko automobila postavili šator kojim su ga ogradiliod pogleda novinara i slučajnih prolaznika, kojih je u kasni sat na Sljemenu čak i bilo. Izvukli su raznesena tijela iz Toyote i nastavili s očevidom, piše Jutarnji.