predizborna utrka

Bivši SDP-ovac Mladen Novak objavio kandidaturu za međimurskog župana

06.11.2021 u 13:09

Bionic
Reading

Zadatak županijske vlasti je stvoriti uvjete i pretpostavke za razvoj proizvodnje i industrije koja će moći adekvatno platiti ljude, istaknuo je u subotu Mladen Novak prilikom službene objave kandidature za župana Međimurske županije

Kako je naglasio Novak, nezavisni kandidat za međimurskog župana i bivši član SDP-a, Međimurje se nalazi u dosta zahtjevnom trenutku u kojem treba nastaviti sve ono što je dosada dobro napravljeno i riješiti ono što Međimurce tišti.

Probleme prije svega vidi u sigurnosti, premalim plaćama i infrastrukturi. Kako je najavio, jedan od njegovih prvih prioriteta bit će postizanje osjećaja sigurnosti u svako doba dana i u svakom kraju Međimurja.

Iako su Međimurci poznati kao radišni, odgovorni i štedljivi ljudi, na kraju svega premalo su plaćeni, naglasio je nezavisni kandidat za župana Međimurske županije.

"Zadatak županijske vlasti je stvoriti uvjete i pretpostavke za razvoj proizvodnje i industrije koja će moći adekvatno platiti ljude kako bi oni mogli normalno živjeti od onoga što zaraze i ne bi morali odlaziti u inozemstvo", istaknuo je Novak.

Unatoč brojnim predizbornim obećanjima vezanim uz rješavanje problematike prometne infrastrukture, Novak je naglasio kako od svih silnih projekata još nijedan nije pokrenut.

"U ovom trenutku u Europskoj uniji, ali i državnom proračunu na raspolaganju su značajna sredstva koja treba povući s projektima koji će dodati vrijednost i stvoriti dobro plaćena radna mjesta. Tada će se mladi vraćati u Međimurje", zaključio je Novak čija će kandidatkinja za zamjenicu biti Tanja Potočnik – Hunjadi.