disciplinski postupak

Bivši pokušao zgaziti policajku; ona ozlijeđena i suspendirana

25.10.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Troje Zadrana sukobilo se u četvrtak oko 23.45 sati na bezinskoj pumpi. Dva muškarca su se potukla, a jedan od njih nasrnuo je i nožem. Umiješala se žena, policajka koja u tom trenutku nije bila u službi

Policajka je (28) suspendirana nakon sukoba u Zadru, javlja 24 sata. Ona je pokušala razdvojiti dečke, ali je tom prilikom i sama lakše ozlijeđena. Udario ju je, navodno, 24-godišnji bivši partner. On je, pak, autom koji nije njegov krenuo na policajku i 30-godišnjaka kao da će ih zgaziti.

'U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje prema 24-godišnjaku. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela pokušaja teškog tjelesnog ozlijeđivanja te tjelesnog ozlijeđivanja, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela pokušaja teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari. Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja. Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske', priopćili su iz Policijske uprave zadarske.

Dodali su kako je 28-godišnja policijska službenica koja je bila van službe, odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.