neprekidne trzavice

Bivša premijerka upala u probleme: 'Ja blokiram, oni se množe'

15.05.2024 u 10:29

Bionic
Reading

Nakon sukoba na društvenim mrežama s Vesnom Vučemilović, koja je nedavno izbačena iz Suverenista zbog saveza s HDZ-om, bivša premijerka Jadranka Kosor našla se u nevolji. Naime, njezine aktivnosti na Twitteru privukle su neželjene pratitelje koji je vrijeđaju

'Dosta jutros blokiram ove neke nove profile koji su se, po naredbi, je li, namnožili kretenskim uvredama. Jer gazdama smeta što pišem. A ja nemam vrta za pljevljenje, al’male poslušnike imam, za blokiranje. Uspješan dan i vama želim!', napisala je bivša premijerka Jadranka Kosor jučer ujutro na X-u, a potom kasnije dodala 'P.s. Ja blokiram, oni se množe. Šefovi nervožasti'.

I dalje izviru trzavice nakon raspleta rezultata parlamentarnih izbora koji su završili koalicijom HDZ-a i Domovinskog pokreta. Mnogo je reakcija izazvala odluka Vesne Vučemilović, koja je u Sabor ušla sa Suverenistima, da se priključi Andreju Plenkoviću, piše Večernji list.

Stranački kolege i potencijalni koalicijski partneri odmah su osudili potez sestre Miroslava Škore, koja je svojevremeno s bratom bila član DP-a, a negativnim komentarima priključila se i bivša premijerka Jadranka Kosor koja se o temi oglasila na društvenim mrežama.

'Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima. Prekobicnula se, bude nagrađena, vrag odnio sram i obraz', poručila je Kosor na X-u, a Vučemilović joj nije dugo ostala dužna.

Par sati kasnije na njenom Facebook profilu osvanula je kratka, ali oštra objava koju je popratila linkom na tekst o izjavi Jadranke Kosor.

'Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime, nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: "Kud Ivo, tud i ja"', napisala je Vesna Vučemilović.