Dajana Antonija Bebek

Bivša Bandićeva glasnogovornica izrazila sućut obitelji, ali se prisjetila i 'ružnog' ispada koji je doveo do otkaza

28.02.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Bivša Bandićeva glasnogovornica Dajana Antonija Bebek na svojem Facebook profilu izrazila je sućut obitelji Milana Bandića, ali se i prisjetila skandala zbog kojeg je dala otkaz

'Surađivali smo uspješno četiri godine, u tom razdoblju je i osvojio novi gradonačelnički mandat 2017. , a raskinula sam suradnju i otišla nakon što me šokirao neprimjerenim, čudnim i ružnim ispadom koji ničim nije bio izazvan s moje strane. Izražavam sućut njegovoj obitelji', napisala je.

Surađivali smo uspješno četiri godine, u tom razdoblju je i osvojio novi gradonačelnički mandat 2017. , a raskinula sam...

Objavljuje Dajana Antonija BebekNedjelja, 28. veljače 2021.

Podsjetimo, Bebek je dala otkaz ubrzo nakon što joj je Bandić na konferenciji za medije na predstavljanju Zagrebačkog kulturnog ljeta u lipnju zamjerio način na koji sjedi.

'Sad ću ja malo iznenaditi, neću šokirati našu glasnogovornicu. Vidi se da je bila na HRT-u dugo, kako je ležerna, sjedi ko Khashoggi u ovoj fotelji. To valjda prijeđe u naviku ljudima. Sjedi čak bolje i mirnije od Bačića (ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, op. a.). On ima malo tvrđu stolicu, a ona se zavalila ovdje, pa ti hvala lijepa', zgrozio je javnost tada Milan Bandić.

  • +25
Milan Bandić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL