REVOLUCIONARNI KLERIKALIZAM

Biskup naziva vlast nacističkom i poziva na novu Oluju

10.01.2013 u 08:36

Bionic
Reading

Pomoćni zagrebački biskup Valentin Pozaić na jučerašnjem skupu na kojem su bili svi radikalni protivnici zdravstvenog odgoja potpomognuti viktimološkom družinom na čelu sa Zvonimirom Šeparovićem te zagrebačkim braniteljima žestoko se obrušio na Vladu koju je uspoređivao s nacistima, ali i pozivao narod na svrgavanje vlasti. Također je na najprimitivniji način izvrijeđao ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića

'Nacizam je došao na vlast putem demokratskih izbora, no onda su, zlorabeći legitimitet za dobiveni mandat, zaveli diktaturu, a dalje je poznato. Treba li uopće upozoravati na sličnost s komunistima danas u Hrvatskoj', upitao se Pozaić koji smatra da se pod krinkom zdravstvenog odgoja nameće program indoktrinacije ideologijom homoseksualizma, erotizacije i seksualizacije djece najmlađe dobi, navodi Večernji list

'Neki od zastupnika revolucije prevrata pozivaju se čak i na Bibliju, kao da zaboravljaju da je Bog stvorio Adama i Evu, ne Adama i Stevu. Sve je to sa svojim partijskim drugovima isplanirao ministar zdravlja i bolesti', kazao je Pozaić na tribini nazvanoj 'Jovanovićev zakon o spolnom odgoju u školama je poguban' koju su organizirali Hrvatsko žrtvoslovno društvo i Koordinacija braniteljskih udruga grada Zagreba.

Pozaić je u svom govoru tražio da se dogodi nova 'Oluja' i nova lustracija te je doveo u legitimnost aktualnu vlast. Istodobno, njegov kolega svećenik i urednik Glasa koncila Ivan Miklenić u svom najnovijem uvodniku u ovoj godini previđa Hrvatskoj eskalaciju nasilja zbog, kako je rekao, produbljivanja gospodarske, političke i ideološke krize. Može se zaključiti da Crkva huška vjernike da ustanu protiv mrske im liberalne vladajuće garniture.


No vratimo se Pozaiću. Na spomenutoj tribini nastavio je svoju rafalnu paljbu prema vladajućima, posebno apostrofirajući ministra Željka Jovanovićajer je zdravstveni odgoj usporedio s matematikom.

'Izbor ne dopušta. Provodi nasilje i proizvodi žrtve, kao da još uvijek živi u oblacima partije i terora Centralnog komiteta', rekao je Pozaić te dodao kako ministar provodi diktaturu.

'Neokomunisti su nadmašili paleokomuniste, kao da su nošeni svojom himnom humanosti, odnosno odom mržnje i sotonskog nadahnuća', rekao je pomoćni biskup i dodao da ta 'oda mržnje' živi i danas.

Revolucionarni biskup nadmašio je sam sebe nazvavši demokratski izabranu vlast slučajnom. 'U slučajnoj Vladi i slučajni drug ministar može prijetiti, ponižavati i rugati se', istaknuo je Pozaić navodi Večernjak.

Svoj lov na vještice komunizma poentirao je i kritikom porezne politike Vlade. 'Škola se ne uzdržava partijskom članarinom ministra nego već visokim nametima poreza na vaše više nego skromne prihode', kazao je Pozaić i dodao kako djeca nisu vlasništvo države bila ona demokratska, ili demonkratska te komunistička ili neokomunistička.

Primitivan napad pomoćnog zagrebačkog biskupa