NEOBUZDANA ASHLEY

Bidenova kći snimljena kako šmrče kokain?

30.03.2009 u 13:11

Bionic
Reading

Nekoliko medijskih kuća dobilo je ponudu da otkupi snimku na kojoj se vidi kako kći američkog potpredsjednika Joea Bidena šmrče kokain na zabavi koju je organizirala u svom domu u Wilmingtonu u Delawareu

Ashley Biden (27), po struci socijalna radnica, snimljena je samo nekoliko dana nakon što je državna tajnica Hillary Clinton priopćila da SAD u suradnji s meksičkim vlastima kreće u borbu protiv narko-kartela.

Urednici New York Posta naveli su da im je anonimni muškarac, preko odvjetnika iz Washingtona, pokušao za dva milijuna dolara prodati video snimku u trajanju od 43 minute, od čega su oni vidjeli 90 sekundi.

Na snimci se vidi mlada žena, koja veoma podsjeća na Ashley, kako vadi cjevčicu iz usta, naginje se ka stolu i šmrče bijeli prah. Djevojka se potom uspravlja i nastavlja razgovarati s prijateljima, dok je promatra mladić kojeg su urednici Posta identificirali kao njezinog dečka.

Priču o navodnoj snimci potvrdio je i Radaronline.com. Jedan od njihovih novinara tvrdi da je vidio dio snimke na kojem  muškarac odvaja pet linija kokaina, dok se Ashley u pozadini žali da nisu dovoljno velike. Muškarac joj dodaje smotanu novčanicu od jednog dolara, ona sklanja kosu i kroz nos ušmrkava bijeli prah, a potom briše nos i ušmrkava još dvije linije kokaina.

Ashley Biden najmlađe je dijete Joea Bidena, koji ima i dva sina iz prvog braka. Njegova prva supruga i njihova 18-mjesečna kći Naomi poginule su u prometnoj nesreći 1972. godine. Neobuzdana Ashley bila je uhićena 2002. godine, kada se derala na policajce koji su pokušavali privesti njezinog podivljalog prijatelja pred noćnim klubom u Chicagu. Zbog posjedovanja marihuane uhićena je 1999. godine, dok je  studirala u New Orleansu. U oba slučaja  optužbe protiv nje su odbačene.