TREĆA POGINULA OSOBA

Bez vozačke dozvole vozio traktor, sletio u kanal i poginuo

30.04.2019 u 08:34

Bionic
Reading

PU bjelovarsko - bilogorska izvještava o nesreći koja se jučer u popodnevnim satima dogodila na području između Marčana i Donjih Lipovčana, a u kojoj je 36-godišnjak preminuo

Kako javlja PU bjelovarsko - bilogorska jučer, 29. travnja, oko 17.15 sati, 36-godišnjak koji je bez vozačke dozvole jer nije položio vozački ispit niti jedne kategorije, upravljao je traktorom marke 'Fendt Vario' (KŽ) na koji su bile priključene prednje vilice.

OČEVID U TIJEKU

[FOTO/VIDEO] U Solinu gorio još jedan automobil, ovaj put na meti se našao skupocjeni BMW

Pogledaj galeriju

Na nenaseljenom dijelu šumskog predjela zvanog „Glogovnica“ između Marčana i Donjih Lipovčana, uslijed neprilagođene brzine i stanju ceste, te atmosferskim prilikama došlo je nagloga zanošenja traktora u desno, slijetanja u desni putni jarak koji je ispod razine kolnika na 2 metra. Prilikom slijetanja traktora u putni jarak došlo je do udara prednjih vilica u zemlju, prilikom čega je kroz prednje vjetrobransko staklo izletio 36-godišnji vozač i pao između prednje vilice i kotača. Nakon prvoga udara traktora u zemlju došlo je do pada traktora na kotače, te ponovnog podizanja traktora i zanošenja u desno i ponovnog pada na kotače. Prilikom zanošenja, traktora je prignječio 36-godišnjaka koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Očevidom prometne nesreće je rukovodio zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru, koji je za danas, 30. travnja naložio obdukciju dok će se na traktoru obaviti tehnički pregled u cilju utvrđivanja njegove tehničke ispravnosti.

Ovo je treća poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.