SDP-ovci na twitteru

Bernardić odgovorio Obersnelu, a onda je krenula svađa

24.06.2018 u 23:12

Bionic
Reading

Nakon što je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel popodne žestoko kritizirao šefa SDP-a Davora Bernardića na Twitteru, stigao mu je i odgovor. No Bernardićevo oglašavanje samo je pokrenulo lavinu

'Krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati', poručio je Bernardiću na Twitteru u popodnevnim satima riječki gradonačelnik i bivši šef riječkog SDP-a Vojko Obersnel.

Večeras mu je stigao i odgovor. 'Da, ja i oko 12000 članica i članova koji su me izabrali s pravom sanjamo još jači i još bolji SDP. Vas nekolicina nam kradete snove i to zbog vaših osobnih i foteljaških interesa. Dokle god budete rušili SDP radi tog interesa stranka će biti vaš taoc i neće rasti', poručio je Bernardić, također putem Twittera.

Ni šef stranke nije ostao bez odgovora, i to ne samo od Obersnela. 'Nažalost Bero, SDP neće jačati vašim snovima nego vizijom, radom i povjerenjem birača a to su za tebe i tvoju ekipu nepoznati pojmovi', odgovorio mu je riječki gradonačelnik.

U raspravu s Bernardićem uključio se i potpredsjednik stranke Peđa Grbin, koji je među prvima prije nekoliko mjeseci žestoko kritizirao šefa SDP-a.

'Davore, taj @Obi_Rijecki o kojem pričaš već 20 godina od 0 do 24 radi za Rijeku i SDP. Osigurao je da barem u dijelu Hrvatske žive socijaledmokratske vrijednosti slobode i ljudskih prava. Ovih 12.000 clanova koje spominješ te nije izabralo da pljuješ po tome', stao je u obranu Obersnela Grbin.

  • +9
Održan Glavni odbor SDP-a Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL